Марта Вачкова: Ще се съдим за голите снимки!

Мартина Вачкова

Популярната актриса Мартина Вачкова щяла да завежда съдебни искове срещу медиите, които имали наглостта да публикуват нейни голи снимки от плаж през миналото лято.

Според запознати с намеренията на усмихнатата Марта, тя нямала никакви намерения да отрича истинността на фотосесията, но щяла да търси правата си, защото фотосите са публикувани без нейното изрично позволение.

Марта Вачкова - 105 кг.!!!

Финансовите претенции на актрисата нямало да бъдат много големи, защото основната й цел не била да забогатява от чуждия труд, а просто да защити правата си на пълнолетен български гражданин.

„Нито искам да се карам с някой, нито да си пълня джоба на чужд гръб. Всички трябва да разберат, че нямат право да се бъркат в личния живот на хората и да щракат с апаратите където им скефне. Да бях се разсъблякла в ресторант например – тогава ясно. Скандал! Ама да ме снимат на плажа, където всички са така – това не е хубаво” – коментирала Мартина.

Според нейното мнение, това било все едно да се скрият в банята и да я щракат, докато се къпе. С това тя никога нямало да се съгласи и това е основната теза, която щяла да защитава пред магистратите.

Виж Марта Вачкова като Червената шапчица:

http://www.youtube.com/watch?v=Ugvh_tWwoT8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.