Елена Петрова: Да караш с 1.3 алкохол не е голямо нарушение!

Елена Петрова

Звездата от „Стъклен дом” Елена Петрова пръснала хиляди левове по съдебни дела, докато се опитваше да осъди КАТ, които преди време й взеха шофьорската книжка за шофиране в нетрезво състояние. Естествено, сагата на актрисата приключи неуспешно, най – малко защото докато се занимаваше с адвокати и магистрати, наказанието й изтече.

Елена Петрова

Елена трябвало да си получи обратно тапията на 18 април тази година, след като изтърпяла наложеното от органите наказание. Тъй като била твърде разярена от неуспехите си в борбата с държавната машина, тя въобще не си направила труда да си вземе свидетелството, когато вече имала възможност за това. Обадила се в КАТ чак към края на май и се наложило да плати още 300 лева глоба. След което най – накрая си взела книжката.

Пред свои приятели Елена Петрова коментирала, че като я хванали да кара с 1. 3 промила алкохол в кръвта, нищо не било станало. „Голямо чудо, други хващат геврека на по четири литра ракия”, заявила актрисата.

Припомняме, че тя бе спипана да шофира пияна когато беше лице на кампанията „Не карай пил! Спаси живот!”. От обществено порицание я спаси единствено случаят с кънкьора Максим Стависки, който пиян до козирката, претрепа човек и осакати друг за цял живот. Тогава гражданското внимание се фокусира върху него и хубавата Елена мина метър.

Елена Петрова не се извини за пиянската си изцепка. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тая мога да я „обичам“ като манго не къпан от един месец, и е на половин кило ракия …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.