Обуздават Черната Златка с див секс

Златка Димитрова

Черната Златка Димитрова изпаднала в патова ситуация след последните си изяви в интернет, при които за пореден път направи силиконите си обществено достояние. Освен че отново спечели симпатиите на стотици загорели мъжкари и разкрепостени дами, Злати си навлече и гнева на своята вярна половинка, който твърдо й забранил оттук нататък да си показва прелестите пред хората.

Най – интересното в цялата история обаче е факта, че буйната ревност била предизвикана от коментар написан от устата дама, която с пълни сили поощрявала Димитрова да покаже на света що е то еротика и кич. Самоотверженото послание подействало като горещ душ на самеца който се зарекъл, че оттук нататък няма да позволи повече скандални около слабостта си.

Златка Димитрова

Семейната свада стигнала своя пик, когато ревнивецът обявил, че ще обуздава морската сирена с див секс, защото не искал да я наранява по друг начин. Според приятели на Златка, тя не се впечатлила особено много и кротко се опитала да обясни, че момичетата в Бургас от малки привикват да си показват пъпешите пред хората и за тях това не е нещо срамно.

Явно плещенето й не е хванало място, защото на последната си публикувана във Фейсбук снимка, Златка Димитрова е облечена като прилежна ученичка с бял потник, сутиен и дънки. По този повод, в социалната мрежа вече тръгнаха залагания за това, колко време ще мине до следващата порно изява на едрогърдестата плеймейтка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=smcFzq_ieQ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.