Галена се фука с лъскаво БМВ за 140 бона

Галена се уреди с нова кола

От известно  време поп – фолк дивата  Галена търчи наляво и надясно с тузарска лимузина БМВ Х6. Дружката на Преслава се уредила с баровското возило благодарение на щедрия си мъж Галин Вафлата, който зарадвал жена си, защото тя напоследък слуша и не вилнее без задръжки  по участия.

Галенчето навсякъде движи с баровското си возило

Дуетната половинка на Гъмзата пък вече навсякъде бръмчи с новата си придобивка и не спирала да се хвали с екстрата.  Пред свои колежки звездата заявила, че за 21 май, когато е рождения й ден  се е сдобила с уникален автомобил по поръчка, който навярно си е заслужила като добра майка и любяща съпруга. Изпълнителката на  “ За пари“ не пропуснала да отбележи и факта, че лимузината й струва цели 140 бона.

От фолк гилдията издават, че Галена е изключително доволна от новата си играчка и на всички свои участия ходи с нея, за да демонстрира своя стил и класа. По – заядливите колежки на Галена от фолк гилдията пък побързаха да констатират, че ако не внимава в картинка вафления бос може отново да я накаже, този път не като й наложи дрескод за участията, а като и вземе тузарското возило.

Изпълнителката знае как да получи това, което иска от мъжа си!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.