Румънския хит мейкър Кости търси заместничка на Андреа у нас

Кости търси новата Андреа

Хитовият румънски композитор и изпълнител Кости Йонита идва у нас, за да намери някоя кръшна и гласовита девойка, която да се превърне в новата Андреа на Балканите. Кости разяснява, че търси хубава певица, която да заеме мястото на половинката на Кубрат Пулев в групата Sahara.

Кости иска заместничка на Андреа

Хитмейкъра заяви, че е убеден, че в България има достатъчно талантливи млади дами, които да го смаят с таланта си, но все пак настоява на кастинга да се явят само изпълнителки, които отговарят на всички изисквания. Кости Йонита иска заместничката на Андреа далеч да не е нейно копие, но да е красива, да умее да танцува, да знае английски език на прилично ниво и най – важното в крайна сметка да има завидни гласови възможности.

Румънският хитмейкър има и още едно условие, на което задължително трябва да отговарят кандидатките за слава, а именно да са поне на 18 – ет и на не повече от 28 години. Кастингът на Кости е достъпен за всички, които смятат, че притежават нужните качества и ще се състои в столицата на 6 юни с начален час 15 часа в залата за тренировки на Dance Academy,  която се намира в квартал Гео Милев.

Избраничката на Кости ще замести Андреа в Sahara!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.