Актуално: Ивана се събра с мъжа си

Ивана

Бившият мъж на Ивана – Валентин, за първи път от години насам се показа публично в присъствието на своето семейство. Повод за това стана пищният купон, по случай абитуриентския бал на дъщерята на певицата – Теодора, който ознаменува щастливото й завършване на 12 клас.

Както „Скандално” вече писа, повече от сто специални гости уважиха събитието, което се проведе в Пловдив преди дни. За разлика от много други родни звезди, Ивана и бившият й съпруг не се караха пред хората, а напротив – демонстрираха завидно разбирателство. Певицата на народа дори съвсем не се разсърди от факта, че Валентин е придружаван от блестяща дама, за която така и не стана ясно каква е всъщност.

Ивана и дъщеря й

Най – щастлива беше самата абитуриентка Теодора, която беше ухилена до уши през цялото време. Баща й изля няколко тона сълзи на щастие и през цялото време пееше с пълно гърло хитовете на бившата си Ивана.

„Въпреки странните обрати в живота, ние никога не сме спирали да се уважаваме. За нас завършването на дъщеря ни е събитие от изключителна важност и аз съм много щастлива, че имахме възможност да го споделим всички заедно. Досега не сме мислили да се събираме, но знае ли човек?” – коментира Ивана пред свои приятели.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=k2fnvS_SKyY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.