Прецакване! Маги Халваджиян открадна „Вип Брадър“ от Нико Тупарев

Маги Халваджиян пак се намести в Нова тв"

Наталия Симеонова може и да прецака Маги Халваджиян с имитацията на „Море от любов“, но пък той надмина доскорошната си дружка, като отмъкна новия сезон на “ Вип Брадър“ буквално под носа на Нико Тупарев.

Маги за нула време измести Нико Тупарев...

Последната клюка гласи, че безспорно талантливият продуцент не само се е намърдал отново в Нова тв, но и без да си дава много зор е успял да убеди дирекцията на телевизията, че рейтингът на неговите формати е къде, къде по –  висок от тези на Тупарев. От Нова тв твърдят, че буквално за нула време  Маги е прицапал от Нико Тупарев четвъртия сезон на най –  успешното риалити на Нова тв в дългосрочен план.

Клюката гласи, че за да задържи в национален ефир своите други предавания Маги се е примирил и на доста по – ниски доходи, но пък за сметка на това явно бързо се е ориентирал, накъде духа вятъра и е присвоил традиционно успешния формат от Тупарев.  От Нова тв дори констатираха, че мъжът на Кремена Халваджиян най –  вероятно ще вложи всичко във “ Бип –  Брадър“ не само заради парите, но и за да удари конкуренцията и негов личен враг Би Ти Ви.

Скандалът в Би Ти Ви отвори нови врати за Маги!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.