Джена: Азис не е бил в САЩ на турне, а на гости при стар любовник!

Джена

Чалга певицата Джена на свой ред се възползва от моментното объркване на Азис и впи зъби в силиконовото му гърло. По време на интервю тя разкри сензационно, че приказките му за турнета в Америка са пълна фантасмагория и той е посетил страната на неограничените възможности, за да осъществи горещо гости на стар любовник.

„Според моята информация, Азис не е ходил на никакво турне в щатите, а е бил на гости при свой сърдечен приятел. Дори и да е пял два – три пъти, това си е било негово решение, да съчетае полезното с приятното, пък барем изкара някой лев, ако въобще го слуша някой тоя”

Азис

Според хора от светските среди, изказването на Джена е съвсем логично отмъщение за приказките на Азо, според които нейните концерти в САЩ са били тотален провал. Скандалът между чалга певиците се разгоря с пълна сила когато стана ясно, че хора от екипите на Джена и Азис са си подливали вода взаимно пред различни промоутъри зад океана.

Преди три или четири дни, певицата Райна първа се изрепчи на славея от Костинброд и го нарече вероломен лъжец. Бившият й любовник Константин веднага застана зад гърба й и заяви, че ще я подкрепи в неравната битка с Азис.

Кой си ти?

http://www.youtube.com/watch?v=6nF2ULZHuxU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.