Превъртяла учителка тероризира цял блок

Бивша учителка – вече пенсионерка от година тероризира съседите си в жилищен блок в Ямбол. Няма покой, не можем да спим, не знаем какво да я правим, оплакаха се потърпевшите. Тук се вършат незаконни работи и аз трябва да ги спра – категорична е пък пенсионираната учителка.

Според живеещите в блока тя си е въобразила, че на етажа под нея и на етажа над нея апартаментите са дадени под наем на фирми, които тайно нощем произвеждат стока на поточна линия и изнасят до петляно време кашоните с продукцията. Линията трака, вдига шум и съответно пречи на жената да спи. Всяка вечер от началото на “производствения процес” към 22 часа до “завършването” му в 2 часа блюстителката на реда тича от стая в стая, удря с чук по тръбите на парното, излиза на терасата и крещи с пълен глас – “Мошеници, спрете поточната линия, ще ви обадя на милицията”. Целият блок се тресе, но не от поточната линия, а от ударите по тръбите на парното. Целият блок будува, защото една възрастна жена си въобразява, че чува шумове.

Журналистическа проверка показа, че на етажа, на който се намира едната “поточна линия”, живее тричленно семейство, което по цял ден е на работа, вечер се прибира и към 22 часа ляга да спи. На горния етаж пък живее младо семейство с бебе. В нито един от апартаментите няма и следа от производство на каквото и да било, нито пък някакви машини. На горния етаж преобладават играчките, разпръснати по земята, а на долния библиотеки и саксии с цветя.

Не е вярно! Те денем крият машините и работят само нощем – категорична бе Елена. Ето оплаквам ви се. Вие сте журналисти, вие ги спрете. В уречения час 22 отново направихме проверка. Ето, чувате ли, заяви жената с блеснал поглед. Нищо не се чуваше. Но в главата й буботеха машини и тя се затича с чук да блъска по тръбите на парното, които е истинска загадка как още не са се спукали от ударите.

Накарайте тази , лудата, да спре, защото не можем да спим по цели нощи, оплакаха се вкупом съседите. Те писали жалба в полицията срещу жената, тя пък от своя страна заляла силите на реда с оплаквания за нелегално производство и нарушаване на спокойствието й.

Това не е единственият случай в града, казаха от дирекция “Обществен ред и сигурност” . В дирекцията има сигнали от хора, чиито съседи по цяла нощ буйстват. На едни им се причуват пуснати перални, на други странни шумове, на трети денонощен секс в съседния апартамент и пишат оплаквания, че е нелегален публичен дом. Някои пък пишат жалби, че децата на съседи са много шумни и по цяла нощ не заспивали, а един старец даже твърдял, че в съседния апартамент има извънземни…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.