Бивш депутат-чакръкчия гастролира на повикване в София

Бившият депутат от АТАКА д-р Ваньо Хърков ходел веднъж на две седмици да намества гърбовете и кръстовете на съпартийците си, издадоха от централата на Капка, която също ползвала няколко пъти неговите услуги.

Докторът е един от малкото в България с диплома по мануална медицина и умело се справя с всякакви болежки в гърба, кръста, ръцете и ставите. Той стана депутат преди един мандат почти по недоглеждане. Волен търсеше хора за парламента и независимият тогава бургаски общински съветник се съгласи сам да финансира кампанията си. Така от уютното си място като шеф на Транспортна болница се намести на още по-уютно в българския парламент. Там той не бе запомнен с нито едно изказване от трибуната, но за сметка на това беше най-търсеният депутат от колегите си.

 Докторът бе превърнал стаята на АТАКА в парламента в свой кабинет и докато другите гласуваха, той наместваше изкривени прешлени и отщипваше нерви. Дори беше пуснал обява в столичен ежедневник и практикуваше вечер в квартирата си. Сред най-честите му пациенти в Народното събрание били хора от опозицията. Заради пределната си възраст, те страдали от различни болежки и се оставяли в ръцете на терапевта. БСП и СДС, рамо до рамо чакали пред импровизирания му кабинет, а самият Хърков се хвали, че два пъти предотвратявал схващането на Анастасия Мозер, преди да излезе на трибуната. В момента бившият парламентарист е вложил парите от лечебната си дейност в няколко аптеки, има частен кабинет за мануална терапия в центъра на града, където най-чести посетители са полицаи и журналисти и кротко живее с третата си жена, която строго го следи да не си намери четвърта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. А деница гаджева е също чакръкчия оправа криви П..ки само как пък капака не ме разбра

  2. Тоя „доктор“ ме осакати преди години „намествайки“ дискова херния. Некадърник от класа. Кадърни доктори казват, че понеже не е могъл да завърши нищо друго, „завършил“ физиотерапия. ПРОКЛЕТ ДА Е ВО ВЕКИ ВЕКОВ!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.