Румъния във възторг: Браво на българите, че забраниха пушенето посред летния сезон!

Туристи тютюнопушене

Представителите на туристическия бизнес в Румъния изпаднаха във възторг от забраната за пушене на закрито у нас, която стартира своето въздействие в самото начало на летния сезон – 1 юни. От тази дата ще бъде напълно забранено да се пуши в нощни и дневни барове, ресторанти, офиси, хотели и др.

Причината за радостта на северняците е съвсем естествена – те се надяват, че доста голяма част от туристите по нашето Черно море ще се ядосат, защото не могат да си пушат където си искат и ще се устремят с пълна скорост към техните курорти. Според хора от туристическия бранш в България, Румъния действително е най – близкостоящият ни противник в борбата за богатите туристи от Западна Европа.

Забрана за тютюнопушене

Наши бизнесмени допълват, че в северната ни съседка постановката с пушачите е същата, като действащата в момента у нас – тоест, има определени помещения за пушачи и други за непушачи. В заведенията залите със и без тютюнев дим, са разделени с преграда.

Туроператорите обаче се успокояват с факта, че чужденците все още не са запознати с новите разпореждания на закона. Поради тази причина, тази година най – вероятно бизнесът ще оцелее, но това няма да е така през следващата 2013 – а, когато туристите ще потърсят дестинации с по – либерални закони.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=FLLkBYODCqA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Как не ви е срам да пишете „Българиа“ бе,нещастни неграмотници!Този сайт е пълна недостоверна помия.

  2. Ти пък носиш женско име. Обаче ние не те обиждаме и не ти се подиграваме, нали? Хайде без обидни квалификации, драги! Като напишеш днес 40 материала и не допуснеш нито една грешка, ни се обади да ти закачим тиквен медал.

  3. ДО ЛИЛИАНА::::
    МНОГО СИ ПРОСТ.НЕ ВИЖДАШ СЪЩНОСТТА НА ВЪПРОСА.КОЙ НОРМАЛЕН НЕ ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ????НАШАТА МУТРА.ЗАБРАНА ЗАЦИГАРИ ДА,НО НЕ И ЗА ЛЕТНИЯ СЕЗОН.ТОВА ГО МОЖЕ САМО ТЪПУНГЕР!!!

  4. С право се радват мамалигарите.Тая простотия с цигарите само ние можем да сътворим.Българите сме като мазохистите,умрем да се самонаказваме после друг ни виновен.Разбира се че няма да има туристи,те не идват в библиотека ,те идват да се забавляват и не ги интересува кой малоумен политик се прави на интересен.За пореден път дадохме дупенцето на Европа,а пък те падат от смях ,като ни гледат сеира.Между другото да разсея съмненията аз съм непушач.

  5. Пушенето убива. Аз не пуша от 14 години, но това не ми пречи да посещавам заведения. Пречат ми пушачите. Отвратителни са.Браво на Борисов!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.