Балерини се сбиха по време на представление (ВИДЕО)

Балерини

Невръстни балерини създадоха невъобразим спектакъл, след като се сбиха по време на своя сценичен дебют и просълзиха зрителите от умиление. Мнозина похвалиха момиченцата заради борбеният им характер, но голяма част от публиката настоя незабавно да бъде повикана полиция, която да въдвори скандалджийките в ред.

В началото нищо не загатва за страхотния скандал, който ще се разгори секунди по – късно. Малките балерини са усмихнати до уши, издокарани с розови роклички и красиви корони на принцеси. Ненадейно, опитна танцьорка на четири години покровителствено пощипва по бузките своята двегодишна колежка, която секунда преди това е изгубила ориентация заради неуспешен пирует. Сякаш светлините на рампата загасват и над залата се спуска мрак.

Балерини

Все още неориентирана в ситуацията, по – малката започва видимо да се ядосва и прави първи опити за отмъщение. Безмълвно се приближава до нахалната кака и впива нокти в лявата й буза. По – голямото момиче е изненадано от зверството на малката си приятелка и не закъснява с отговора си. След броени секунди двете са на кълбо и пред смаяните погледи на тълпата плющят шамари.

Докато побойничките разрешават личните си проблеми, техните колежки невъзмутимо продължават своето нашествие по сцената. Публикуваният в YouTube видеоклип породи цели седем страници коментари, определящи момиченцата най – вече като супер сладки и готини.

:) Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=feM0KHDCUxo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.