Екзорсист: Екстрасенси и вампири предизвикаха земетресението!

Вещица - вампир

Магьосниците, екстрасенсите и всички занимаващи се с окултни и нехристиянски науки, са предизвикали земетресението в началото на тази седмица. Това заяви пред телевизионните камери добре познатият у нас екзорсист отец Георги Гелеменов. Той уточни, че това са магове, екстрасенси, врачки, ясновидци, окултисти, дъновисти и някои журналисти.

Отец Гелеменов обясни подробно, че самото присъствие на тези същества, образува един тъмен фон или купол над цялата държава, който е изтъкан от отрицателна енергия и спъва доброто развитие у нас. Та дейността на всички изброени вредители ядосва Господ, защото вървят по пътя на Дявола. От своя страна Земята, която сама по себе си е живо същество се ядосва и се опитва да се изчисти най – напред от тях така, както „куче се отърсва от бълхите си”.

отец Георги Гелеменов

„Това са вампири, кръвопийци, които смучат енергията на хората. Лошото е, че от това обаче страдат и останалите хора, които нямат вина. Виновни са и всички, които ходят при тях. Те вместо да потърсят свещеник да им развали магиите, ходят там и дават огромни суми, след което чакат благодарност от Дявола” – разясни проповедникът.

Гелеменов допълни, че всички упоменати същества се възползват от името Божие и са живо превъплъщение на Сатаната, който има свойството да се маскира доста умело. За да се направи екзорсизъм на по – голяма територия, трябвало да се съберат много екзорсисти, които да обединят силите си в прогонването на злите духове. В цяла България обаче отец Георги Гелеменов бил единственият, защото останалите свещеници се страхували от епископите си и не смеели да се обявят за защитници на доброто.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=e_EHzoXusFw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Земетресенията се случват, когато някаква физическа сила отклчи натрупано напрежение. В случая със сегашните земетресения това е Луната, която закри слънцето в източен Китай, Тихия океан и западните Щати. Само 12 часа след това земетресението ни удари. Подредбата на двете небесни тела предизвика по-силни приливни вълни в океаните. Но приливи има и в течната магма под твърдата земна кора. Тези приливи се движат и огъват кората. Когато има напрежение, малко движение му помага да се освободи. Същите приливи, между другото, са отговорни за стабилното положение на земните полюси и съществуването на живот на планетата ни като цяло.

  2. Също така ние толкова ограбваме от „сърцето“ на земята. С тази алчност за бензини , нафти, диаманти и злата..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.