Бонка към Юксел: Бивши мъжо, не искам повече бой!

Юксел, Габи и Бонка

„Цялата работа сигурно аз я започнах първа, защото г-н Кадриев не ми даваше да се виждам с детето, след като се разведохме. Аз пуснах жалби в полицията, а той ме би. Сбихме се заради дедето и имам медицинско свидетелство”

Така Бонка Георгиева коментира драматичната развръзка на скандала с бившия и съпруг Юксел Кадриев, която тя посрещна в ареста на VІ – РУП в столицата, пишейки обяснения защо е отправяла заплахи за убийство към него чрез смс-и. Георгиева допълва, че все още го смята за много симпатичен, но е допуснала грешка, като се е омъжила за него.

Юксел и Бонка

Бонка е категорична, че виновни за създалата се ситуация са и двамата. Първоначално след развода не е имало проблеми между двамата и тя доброволно дала детето на Юксел, защото била без работа и нямала възможност да го издържа.

„В един момент обаче започна да крие детето. Навярно защото се пренесох при приятеля си и той навярно е ревнувал. Той от три години има връзка с друга жена, много преди да се разведем, но аз не съм имала нищо против” – разказва изоставената съпруга и допълва, че няма обяснения за злобата на Юксел.

„Той явно има амбиции да се доказва, че е майка и баща, пред някои хора. Ама не намеквам за неговата хомосексуалност, никога не съм казвала, че е бисексуален. Но излязоха хора с които е живял и разказаха. Никога не съм разказвала, че съм му прощавала изневяра с мъже. Никога не ми е посягал, само един път се сбихме заради Габи и той ме блъсна”

Бонка Георгиева приключи с апел към бившия си съпруг Юксел:

„Бивши мъжо, искам този цирк да приключи! Детето много страда, тя обича и мене, и тебе еднакво! Моето желание е това страдание да приключи, а то може да се случи, ако и двамата го искаме”

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.