Секс оргии се вихрят на плажа в Слънчев бряг по абитуриентските балове

Охраната на абитуриентските балове в Слънчев бряг била силно смутена от действията на две групи абитуриенти – от Враца и Габрово. След като градусът на бала се повишил, младежите започнали да излизат по двойки и да се приютяват за малко из близките храсти.

Някои не били толкова срамежливи и правели бърз секс направо на пейките, без да се интересуват от еветуалните зрители. Момчета си организирали състезания по надпикаване на алеята, а девойки с бални рокли отбелязвали постиженията на любимите си. Пияни момичата правели открито френска любов на съучениците си, а те пък вадели гърдите им от дъблоките деколтета и си играели с тях , като с футболни топки. Млади силиконки примамвали по-срамежливите с гол бюст.

Най-атрактивен бил групов секс между три двойки, които се абавлявали на двайсетина метра от ресторанта. Чудехме се накъде да гледаме, разказва младият охранител Симеон Колев. Абитуриентите бяха красиви, но после гледката стана пошла и даже отвратителна. Това излагане на прелести и секс без прегради, може да е любопитно и красиво в порнофилми, но на живо изглеждаше някак животинско. Най-вероятно младежите не бяха консумирали само алкохол, а и дрога. Пушенето не беше забранено, но в правомощията ни не влизаше да следим в коя цигара има тютюн и в коя марихуана. Купонът завършил с масово хвърляне в морето. Въпреки че температурата на водата била 19 градуса, пияните абитуриенти не се стреснали и влезли вътре по евино облекло. Наетата фирма кротко охранявала на брега тоаалетите им, скъпите чантички и обувки, часовниците и захвърлените в пясъка мобилини телефони.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.