Васил Найденов опъва бръчки за красота

Васил Найденов

Екстравагантният изпълнител на естрадна музика Васил Найденов е загладил бръчки и се фука с нова младежка визия, издадоха дерматолози от известна столична клиника за разкрасяване. Кеца се подложил на зверска процедура, чрез която не само опънал кожата по лицето си, но и прикрил умело двойната си брадичка.

Козметиците уточняват, че процедурата е била доста тежка, въпреки че е била без хирургична намеса и напълно безболезнена. След края на интервенцията не било нужно време за възстановяване, тъй като тя имала задача само да подмлади лицето, без да променя напълно облика му.

Васил Найденов

Шефовете на фирмата допълват, че Васил Найденов не е изхарчил и една стотинка за своята привлекателност, тъй като от десетина години насам се водел за рекламно лице на фирмата. Управителите до един му били луди фенове и с радост се съгласявали да си помагат взаимно.

Сега на Васко Кеца му предстояло сгъстяване на косата, която съвсем оредяла на темето. Тази процедура също щяла да му излезе без пари, въпреки че останалите желаещи ще трябва да бръкнат доста надълбоко в джобовете си.

Според столични зевзеци, за пословичното скъперничество на легендарния изпълнител отдавна се носят легенди. Това бе доказано и от шофьора на таксито, който откара Найденов до дома му след края на козметичните процедури. Разяреният бакшиш разказал пред журналисти, че певецът не му оставил и стотинка отгоре, въпреки очакванията му.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=a6jDn1D8ndg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.