Шок! Абитуриентка се появи на бала си по бельо

Суат демонстрира своя иновативен тоалет

Столичната абитуриентка Суат Петрова се появи на бала си само по бодиарт. Девойката зави, че е планирала „тоалета“ си за бала цели две години, но общността не е дораснала, за да го разбере. Столичанката явно  опита да прокара нова вълна облекло за бала, но уви и май за добро без особен успех.

Суат засенчи екстравагантната конкуренция...

Зрелостничката Суат Петрова от 140 – о училище в софийския квартал „Обеля“ поне успя да покаже на своите съученици и цяла България, че винаги има, как да скандализираш обществото, което уж се е нагледало на всичко. Софийската девойка се появи на най –  важния ден в живота си само по бельо и рисунки по тялото, които са дело на художника Иван Станев.

Освен обаче че демонстрира, че не изпитва никакъв свян от голото си тяло, девойката изуми всички присъстващи на зрелището с факта, че явно има и  самочувствие в повече, защото доказа, че няма нужда да имаш стегнато тяло, за да се превърнеш в своеобразен бодиарт модел с доста излишни килограми и доволно да раздрусаш сланинките на увисналия си корем. Може пък това да е била великата идея на девойката, която нито нейните познати, нито потребителите в нета, които избухнаха в негативизъм към тоалета й, успяха да  разберат.

Абитуриентките се надпреварват, коя,  как да скандализира общността!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. тези балове са парад на суетата .за мен е тъпо да пръснеш толкова пари на родителите си само и само да слезеш от хубавата кола на някой познат и да ти огледат костюма.естествено не липсват и откачалки .в нашия град се появи един който пристигна с тир .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.