Теодора Стефанова: Предрекох земетресението, ще има и наводнение!

Теодора Стефанова предвижда нови катаклизми

Българската лична ясновидка на екс премиера на Италия Силвио Берлускони след като позна за земетресението от 5, 8 по скалата на Рихтер се включи извънредно  и в ефира на Би Ти Ви, за да предвещае нови трусове и наводнение. Теодора Стефанова се включи по телефона в предаването „Преди обед“ с водещи Сашо Кадиев и Десислава Стоянова, за да припомни на всички, че ни е предупредила за труса, но и за да направи нови черногледи прогнози за близкото бъдеще.

Гадателката на Берлускони предвеща още 1 разрушително наводнение след това в село Бисер

Типично в свой стил гадателката на Берлускони не даде конкретна информация  за очакваните природни катаклизми.  Теодора Стефанова   заяви, че  у нас се очакват и нови  сериозни наводнения след това в село Бисер , без да назове поне  относителна  дата или местонахождение.

С псевдо  конкретиката пък „някъде в Северна България” ясновидката заяви, че трусовете у нас  ще  продължат за поне още  2 – 3 месеца, но ще са по – слаби. В заключение след черногледата си прогноза прочутата гадателка все пак напомни, че страната ни е богоизбрана държава и тя искрено се надява да няма жертви след новите предстоящи бедствия.

 Теодора Стефанова вещае още бедствия!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.