Любовницата на Юксел лъсна в порно сайт

Ангела Атанасова

Порно модел в еротични сайтове се оказа любовницата на Юксел Кадриев – Ангела Атанасова, която телевизионерът досега незнайно защо пазеше в тайна. След скандалните разкрития около личността на бившата моделка на „Визаж” това вече не е загадка за никого.

Според запознати, именно това е и причината, Юксел да държи Ангела далеко от погледите на семейството си и обществото. Не смеел да я представи на майка си Георгина, която в никакъв случай нямало да приветства подобно разкрепостено поведение на сина си.

Ангела Атанасова преди години се напъваше да стане модел от звездна величина. До известна степен успя да реализира желанията си и за определен период работеше в Милано. Като цяло не успяла да впечатли кой знае колко корифеите и след известно време се прибра безславно у нас.

Юксел Кадриев и Ангела Атанасова

Използвайки връзките си, които й останали в средите на шоубизнеса, тя успяла да се уреди до завидната длъжност „гардеробиер” в „Шоуто на Слави”. Това тя направила благодарение на близкото си приятелство с гаджето на Дългия – Мартина Огнянова, която се застъпила за дружката си с мотива, че все пак нещо трябва да яде.

Наскоро Ангела пък успя да си уреди еротична сесия в известно мъжко списание и впоследствие използвала именно тези снимки, за да предлага прелестите си по различни интернет сайтове. В един от тях се описват и предлагат качествата на красавицата, но интересно защо там пише, че е родом от Кавказ.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=kYve_Jm8fZ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.