Ранният секс при девойките води до развод

Момичета, които по-рано започват да правят секс, по- бързо се развеждат

Момичетата, които започват да правят секс преди да са навършили 20 – ет години имат много по – нестабилни бракове и се развеждат много повече в сравнение  със  своите връстнички, които започват да водят полов живот по  – късно, сочат данните от последното проучване по тази тема. 31% от жените, които са започнали да водят полов живот преди 20-ет се развеждат до 5 година от брака си,  а  47% от тях до десетата година от сватбата си. Броят на дамите, които  са започнали да правят секс след 20  и приключват брака си с развод се оказва доста по –  нисък.

Сексът в по- ранна възраст при жените е знак за нестабилен брак

Едва 15 % от тях завършват брака си с развод до петата  година, а 27 % не изкарват повече от 10 години брачен живот с избраника си. В проучването са участвали 3793 представителки на нежния пол.

Експертите пък заключват, че резултатите от изследването доказват, само че момичетата,  които са започнали по  –  рано да правят секс по – лесно приключват и с браковете си. Освен това сексолозите отчитат, че девойките твърде често губят девствеността си не по свое  желание,   което неминуемо рефлектира върху техните виждания за отношенията между мъжа и жената,  и стабилността на браковете им в последствие.

Учениците за въвеждането на часове по сексология. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.