На 33 години, а вече е татко с 30 деца

Дезмънд Хачет не може да плаща издръжка на децата си

Американец  на 33 години може  без проблем да бъде признат за  безспорен рекордьор в правенето на деца. За  сравнително краткия си житейски път  американеца вече има 30 – ет  малчугана  от 11 – ет различни жени. Най –  мъничките  още са бебета, а най  – голямото вече е тийнейджър  на 14 – ет години. Таткото рекордьор се казва Дезмънд Хачет  и е от Ноксвил, но е изключително затруднен финансово, защото не може да насмогне да плаща издръжка на всичките си деца. Поради трудното положение в което се намира,  американецът се е обърнал с нестандартна молба към съда в Тенеси.

Съдът е безсилен пред плодовитостта на американеца

Дезмънд Хачет е помолил съда да вземе предвид 30 -те  му деца и по възможност щата да му отпусне пари, с които съответно да плаща издръжките на децата си. Към днешна дата 50% от приходите на американеца отиват за издръжка на малчуганите му, обаче сумата която получават някои от тях е буквално смехотворна в размер на 1,49 долара.

Сензационния случай на американеца стана популярен още преди 3 години, когато майките на децата му пък се бяха обединили с искане към съда да забранят на таткото да прави още деца и да  започне да плаща издръжките на настоящите си. По закон обаче съдът няма как да накара плодовия мъж,  да спре да прави бебета, защото той не е в никакво нарушение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.