Скандал – Македонци искат смърт за България !!

Facebook
Скандалната македонска група

Нов скандал се заражда между българи и макдонци. Във Facebook е създадена група „Смърт на Татарска България, да живее Александрова Македония”.

За сега поддръжниците са 201, но се увеличават постоянно. Групата е създала много напрежение и всеки, който се опита да защити България бива веднага изключен. Към администраторите на социалната мрежа са подадени стотици жалби и оплаквания, но все още няма адекватна реакци. От Facebook, трябва да премахнат групата, защото насажда етническа омраза и напрежение. Съвсем наскоро македонците искаха техния език да бъде официален в България, което е доста абсурдно и немислимо.

Преди няколко месеца към македонците имаше атаки от албанци. На волейболен мач, беше опънат трансперант – „Бог ви създаде като българи, Тито ви направи македонци”. Сега, един от македонските привърженици пък е публикувал – „Пирин е македонска земя, пропита от татарски смрадливци”. Друго послание гласи, че българите сме еб**и в гъза от всички и сме ду**ли на Хитлер и Сталин.

С тези си изказвания нищо хубаво няма да постигнат нашите западни „приятели”. Ако скоро не се закрие позорната страница, която яростно оплюва България може да се стигне и до война.

Българска македония
България по време на втората световна война

Нека само да припомня, че Александър Македонски, който македонците смятат за свой основател, не е ясно какъв произход носи. Има спорове дали е грък или македонец, но националната идентичност се определя едва пред 18 век след Христа. Александър е отгледан и обучен от гърци, а и не е ясно на какъв език е говорел тогава. В днешния смисъл на думата, той е нито елин, нито македон, нито албанец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.