ММА бойци ще вардят Цеца в България

Цеца

Цяла дузина бодигардове и минимум шест ММА бойци от сръбската федерация, ще вардят мегазвездата Цеца Величкович по време на престоя й в България. Засилените мерки за сигурност били наложени поради лично разпореждане на певицата, която искала да се подсигури на десета степен срещу всякакви злополуки.

Според хора от организационния щаб, Цеца се притеснявала най – вече от несигурната обстановка у нас, въпреки че и в съседна Сърбия ситуацията не е много по – различна. Най – много обаче я тревожели напористите български фенове, които не се отказвали лесно от мерака си да целунат ръка на обожаваната жена.

Цеца

От Белград певицата ще дохвърчи с личния си въртолет, допълват запознати. В багажа й ще има най – малко седем или осем сценични тоалета, които ще позволят на родните меломани да се насладят на Цеца в пълния й блясък. Тя много държала да се представи добре тук, защото знаела колко много я ценят българските почитатели на Балканските ритми.

След концерта си, Величкович естествено ще раздава и автографи, но в опасна близост до нея няма да бъдат допускани нафиркани фенове. Очаква се на събитието да се съберат поне пет хиляди почитатели, а от полицията са взели допълнителни мерки за предотвратяване на произшествия по време на събитието.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DSc-aPG8zoI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.