Драго Чая нападнал спортисти в Баку

Драгомир Драганов - Чая

Драго Чая хич не се притеснява да се хвали със снимки, на които чевръсто прегръща млади момченца с издути мускули. Фотографиите са направени по време на командировката му в Баку, където ужким е изпратен като част от екипа на националната телевизия, за да отразява участието на Софи Маринова във финала на Евровизия.

Не се знае каква точно работа върши там бившият водещ на „Чай”, но със сигурност е направил всичко възможно, за да опита прелестите на Азебрайджан. По този начин телевизионерът насъбра маса тен покрай басейните на азерите, вместо да пъшка и охка, влачейки тежките сценични костюми на Софка.

Драго Чая и Софи Маринова

Най – подли обаче се оказаха колегите на журналиста, които не пропуснаха възможността да го наплюят заради поведението му. Според тях Драго Чая не правел нищо друго, освен да се мотае по бесейна, където било пълно с млади пишлемета. Не пропускал и всяка възможност за авантюра и влагал цялата си страст в преследването на здравите атлети.

Според свидетели на подобни сцени, на няколко пъти Драганов се отърквал здраво по тях и пускал по някоя и друга ръчичка, ужким да види колко са им яки бицепсите. На всичкото отгоре запечатал провокативните кадри на снимки, с които започнал да се хвали пред приятелите си в мрежата.

Противниците на Драго допълват с нескрита злоба, че именно благодарение на службата си в държавната телевизия, Драганов обиколи половината свят правейки се, че върши нещо смислено.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=xE2vAxcuPUI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.