Селена Гомес си падала по софийски банани

Селена Гомес

Световно известната всестранно развита личност Селена Гомес полудяла по софийските банани, докладваха любознателни граждани. Всяка вечер младата американка изяждала поне по една пълна чанта с вкусния плод, като това била основната й храна.

Истината лъснала, докато Селена и екипът на филмовата продукция „Бягството”, правели външни снимки в района на храм – паметника „Александър Невски” в средата на тази седмица. Възползвайки се от пауза в снимките, звездата привикала настрани своята лична асистентка от латиноамерикански произход и й заръчала късна вечеря, понеже пригладняла тотално.

Селена Гомес

Момичето се заръгнало на секундата да изпълни поръчението и след минути се завърнало с пълна чанта банани, гарнирани с две – три праскови. Селена се нахвърлила като невиждала върху сладките плодове и погълнала всичко са огромно удоволствие. После споделила пред част от статистите, че единствената храна, която приема в неограничени количества са бананите, защото от тях се чувствала най – добре.

Седмица преди това стана ясно, че любовникът на 19 годишната Гомес – Джъстин Бийбър няма да дойде до България, както се очакваше. Слуховете бяха отречени от екипа на младежа, а вместо той да дойде на гости при Селена за уикенда, тя прелетя хиляди километри до САЩ, за да се види с него. Новината покруси цяла армия фенове и фенки на Джъстин, които даваха мило и драго, само да могат да го зърнат.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=aCRKc-X1jkw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.