Дидо Икебаната: Емил Димитров ми беше любовник!

Емил Димитров

Идолът на различните Дидо Икебаната направи поредните си смразяващи разкрития. Той заяви категорично, че между него и великия естраден певец Емил Димитров имало нещо доста по – голямо от приятелски отношения. В продължения на няколко месеца двамата изживели страстна любовна връзка, която оставила незабравими спомени в съзнанието на Неделчев.

Мнозина обаче поставиха под съмнение истинността на думите на Икебаната, заради пословично шантавия му характер. Според тях и на него съвсем не трябва да му се вярва, защото изявите му отдавна нарушиха границите на добрия тон. По тяхно мнение, Дидо просто си прави черна реклама с името на великия изпълнител, който така или иначе не може да се защити.

Деян Неделчев - Икебаната

Други обаче са категорични, че действително между двамата е имало любовно съглашение, още повече, че в онези години Деян Неделчев съвсем не бил толкова изтрещял. Доказателство за възможната връзка помежду им била и дуетната песен, която записали и която доби голяма популярност на времето.

Емил Димитров обожаваше Дидо като човек и приятел, но дали е имало нещо по – сериозно между тях не се знае. Много от тъй наречените музикални величия у нас си приписаха какви ли не отношения с Емил, изполвайки познанството си с него” – твърди близък приятел на легендарния изпълнител на „Моя страна, моя България”.

Емил Димитров и Деян Неделчев – Къде е тя:

http://www.youtube.com/watch?v=hBE3jBUDlYY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. AKO GLEDA6 I SLU6A6 I 4ETE6 KAKVO SE PI6E ZA TEB,MOJE DA SE GRUMNE6.UJAS! DAJE NE POZNAVAM ANTONINA KOYA E,A ZA EMIL DIMITROV SMAO MOGA DA KAJA-GOLYAM PRIYATEL,GOLYAM PROFESIONALIST I 4OVEK.I NIKOGA NIKUDE NE SUM KAZVAL,4E SUM SPAL S NEGO.UJAS!LEKA MU PRUST!NIE BYAHME GOLEMI 4ISTI PRIYATELI!

  2. НА ВНИМАНИЕТО НА ЖУРНАЛИСТИТЕ:НЯМА НИЩО ПО ПРОСТО ОТ ПРОСТ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ,С МНОГО МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ.ЧЕТА ЗА СЕБЕ СИ И СЕ СМЕЯ НА ВСИЧКИ ГЛУПОСТИ ,КОИТО ПИШАТ ЗА МЕН.АКО ЧОВЕК НАИСТИНА ВЯРВА НА ВСИЧКАТА ГАДОСТ ,КОЯТО СЕ ИЗСИПВА ВУРХУ МЕН И ВУРХУ МОИТЕ КОЛЕГИ ТРЯБВА ДА СЕ ГРЪМНЕ.НЯМАМ ДУМИ…ОСВЕН,ЧЕ СА ПРОСТИ,АМИ СА И НЕИНФОРМИРАНИ,БЪРКАТ МИ ИМЕТО,СЛАГАТ МИ СМЕШНИ ПРЯКОРИ.ТО ДА ПЛАЧЕШ ЛИ ,ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ.РАДВАМ СЕ,ЧЕ НЕ ЖИВЕЯ В ТАЯ КАКАФОНИЯ И МИЗЕРИЯ -БЪЛГАРИЯ.НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ.НО ЩЕ РАЗЛАЙВАМ КУЧЕТАТА НЕПРЕКЪСНАТО,ЗАЩОТО ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТАВАТ МНОГО ,ЗАЩОТО ЧАЛГАТА ТОЛКОВА ИМ Е ПРОМИЛА МОЗЪЦИТЕ ,ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КОЕ Е ХУБАВО И КОЕ НЕ.ТЕЖКО ВИ И ГОРКО ,ГОСПОДА ВСЕЗНАЙКОВЦИ ЖУРНАЛИСТИ! С МЕН ШЕГА НЕ БИВА,А И ГО ДОКАЗАХ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С НОВИЯ МИ СУПЕРХИТ И ХИТА НА 2012 ЗА ГЕЙОВЕТЕ И ЛЕСБИЙКИТЕ.ЛОШОТО ПРИ ВАС Е,ЧЕ НЯМАТЕ НИКАКВО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР И ТОВА ВИ Е НАПРАВИЛО ЖИВИ МЪРТЪВЦИ.ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС И ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА ОТДАЛЕЧЕ,А МАЙКА МИ И БРАТ МИ НЕ САМО,ЧЕ НЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ МЕН,А СЕ ГОРДИ И ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА.АКО ОСЪЗНАВАХТЕ ,ЧЕ АЗ СЪМ КАТО СТРУЯ ЧИСТ ВУЗДУХ СРЕД ОТРОВНАТА СРЕДА,В КОЯТО ЖИВЕЕТЕ ЩЯХТЕ ОТДАВНА ДА СПРЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ СИ,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ СТЕ ДОРАСЛИ ОЩЕ И ЩЕ ВИ ОТНЕМЕ НЕ САМО ТОЗИ ЖИВОТ АМИ И ДОСТА ЖИВОТИ ЗАНАПРЕД.МИСЛЕНЕТО Е НОМЕР ЕДНО.РАЗЛИЧНИТЕ КАТО МЕН СА ДАВАЛИ НАПРЕДЪКА И ТАКА ЩЕ Е .А ВИЕ СИ ПЛЮЙТЕ,КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ.КАКТО ОБИЧАМ ДА КАЗВАМ-КЕРВАНА СИ ВЪРВИ,КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ ИЛИ КАКТО ВСЕКИ БОЖИ ВСЕКИ ДЕН ВИ ГО КАЗВАМ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ-ЯЖТЕ МИ ГЪЗА !НЯМА ЛОША РЕКЛАМА.ХА ХА,КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!ХОРАТА НА ЗАПАД ОТДАВНА СА ПРЕОДОЛЕЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ И СА СИ НАДВИЛИ НА МАСРАФА.ТОВА ОБАЧЕ В НАШ’ТА ‘ПРЕКРАСНА ‘ТАТКОВИНА НЯМА КАК ДА СТАНЕ,ЗАЩОТО ВЪРВИМ НЕ НАПРЕД ,А НАЗАД С 1000 ГОДИНИ.ТЕЖКО ВИ И ГОРКО!АЗ НЕ СЪМ ОТ СТАДОТО И НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ И НЯМА ДА БЪДА.МРАЗЯ КОЛЕКТИВИТЕ ОТ ДЕТЕ ,МРАЗЯ СТАДАТА И ОВЦЕТЕ,НЕ ИСТИНСКИТЕ …ВИЕ СТЕ ТАКИВА ТАМ,ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС!ОТ НИЩО НЕ МЕ Е СТРАХ,ЗАТОВА ВЪРВЯ САМО НАПРЕД,А ВИЕ ЖАЛКИ ТВАРИ ПИШЕТЕ СИ БЕЗПОЧВЕНИТЕ ПРОСТОТИИ ДА ВИ СЕ СМЕЯТ ХОРАТА!ТАКЪВ АРТИСТ КАТО МЕН ВИЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ,ЗАЩОТО ПРОСТО НЯМАТЕ МОЕТО НАПРЕДНИЧАВО МИСЛЕНЕ.АЗ СЪМ ЧОВЕК НА СВЕТА ,НЕ НА БЪЛГАРИЯ,И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНА ТАКЪВ,И НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ПАТРИОТ И НЯАМА ДА БЪДА.ЗА МЕН РОДИНАТА Е ТАЗИ,В КОЯТО ИМАМ СИГУРНОСТ И НЕ МЕ ГОНЯТ КАКТО БЪЛГАРИЯ ИЗГОНИ 2 МИЛИОНА ДУШИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ.АЗ НЕ КОПИРАМ НИКОЙ,АЗ СЪМ СИ АЗ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДО КРАЯ МИ,СЪС СОБСТВЕН ОБЛИК,КАКВОТО И ПРОЗВИЩЕ ДА МИ ДАВАТЕ.АЗ СЪМ ТОЛКОВА УНИКАЛЕН ,КОЛКОТО ВСЕКИ ЧОВЕК ПО СВЕТА.КОЛКО ЖАЛКО,ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ В ТАЯ ДЪРЖАВА,НО СЛАВА БОГУ,ЧЕ СЪМ ПРОМЕНИЛ МЕСТОЖИВЕЕНЕТО СИ.

  3. bravo mn hubavo im go kazva6 no edna pti4ka prolet nepravi trqbva da se prevaspita cqloto ob6testvo ako iskame da staneme evropeici baiganiov6tinata nie vrodena o6te otpredi mnogo godini i mnogo godini trqbva da minat za da se is4istime ot tozi mantalitet 4algarski mutrenski.SKORO NEMA DA SE OPRAVIME TOVA E ISTINATA SPASENIETO E LETI6TE SOFIA!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.