Лияна обезобразена от варицела

Лияна

Фолк певицата Лияна била на смъртно легло заради невярна болест, разпространиха уплашени до немай къде приятели на тъмнокосата прелест. Певицата се оплакала пред тях, че е тръшната от опасната варицела, която изпила и последните й жизнени сили. Странен обаче е факта, че Лияна е пипнала това заболяване, което обикновено се изкарва в ранна детска възраст.

Вече цяла седмица чалгарката не можела да се надигне от леглото, заради високата температура, която спохожда варицелата. Специалисти допълват, че за възрастните тя е много рискована, защото може да доведе до големи усложнения на белите дробове, ушите и очни възпаления. За да се предпази от това, Лияна започнала да приема силни антибиотици от няколко дни насам. Най – лошото обаче било, че цялото й лице е заринато с огромните пъпки, характерни за тази болест.

Лияна

Плюските били големи колкото лешник и освен, че са неприятни, рискът да развалят тотално и окончателно гладката кожа на красивото й лице бил огромен. Освен притесненията за външния си вид, Лияна изпитвала и ужасен сърбеж, но не смеела да се почеше, защото лекуващият специалист я предупредил изрично, че ако разчеше пъпките ще й останат необратими белези за цял живот.

Наложило се Лияна да прибегне и до услугите на психолог, защото изпаднала в истерия от мрачната перспектива. Страхът за здравето и външния й вид я изкарвали от равновесие и в един момент малко останало да се метне на колата, за да се скрие за месеци наред от погледите на любопитните хора.

Конкретно – Тяло пречиш ми:

http://www.youtube.com/watch?v=lMjfdRg9rE4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.