Радина Кърджилова се стопи от друсане покрай Деян Донков

Нощния живот е изписан на лицето на Радина

Актрисата, която нашумя изключително много у нас покрай ролята си на Сиана в „Стъклен дом“ , изглежда не успя да понесе тежестта от бързата слава на плещите си и съвсем залитна.  Близки до Радина Кърджилова издават, че освен че е започнала  да прекалява с алкохола,  под влияние на гаджето си Деян Донков хубавицата се е пристрастила и към леките опиати, които в съчетание със спиртните напитки са изключително опасна комбинация, която е съсипала свежия й вид и прецакала здравето й.

Мнозиня винят Деян за упадъка на Радина

Светските хроникьори припомнят, че когато започна да се изявява в първия сезон на „Стъклен дом“  дружката на Луиза Григорова изглеждаше много по – секси и тежеше поне 55 килограма, а сега е максимум 40 кг.  Бързото отслабване обаче е изписано на лицето на хубавицата и кожата й към днешна дата е с ужасен тен, а под очите  й има огромни черни  кръгове от безсъние.

Близки до светската дойка  Радина и Деян пък констатират, че външния вид на  Сияна от “ Стъклен дом“ е съвсем естествен предвид натоварения й  график  и нощните партита без задръжки по отношение на алкохола и  наркотиците,  на които  и двамата актьори са привърженици.

Бързата слава и нощния живот съсипват Радина!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.