Стефан Щерев не дава на гаджето си – актрисата Ирмена Чичикова да ражда

Стефан Щерев не ще и да чува за дете

Водещият на „Последно 10“ и „Почивна станция“ актьорът Стефан Щерев не иска да става татко.  Въпреки че вече е на 37 години,  дружката на Иван Христов и Андрей Арнаудов не ще и да чува за бебе. Този факт обяви без никакво притеснение самият водещ в ефира на Нова тв,  като заяви, че е забранил на приятелката си Ирмена Чичикова дори да се замисля за бебе, а камо ли да ражда.

Ирмена Чичикова скоро няма да се види с дете, ако това зависи от Стефан

Въпреки че хубавата актриса и Стефан Щерев са заедно от години и са считани за една от най – сладките и стабилни двойки в арт средите, а и се  познават повече от добре водещият заяви, че няма намерение нито да се жени за Ирмена, нито да има дете от нея. Със своята философия за живота Стефан Щерев успя да събере очите в една точка на всичките си  колеги от станцията.

Актьорът заяви, че не изпитва ни най – малък страх от бащинството, но не би могъл вероятно въобще да прави секс с приятелката си след раждането. Стефан Щерев сподели, че не знаел въобще, как ще погледне Ирмена след едно евентуално раждане и е почти сигурен, че чувствата му към нея ще охладнеят само заради не естетическия вид на появата на малчугана на бял свят.

 Стефан Щерев не е готов за дете!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.