Преслава: Подмокрям се преди концерт

Преслава

Блясъкът на звездите и мирисът на пари не успели да пречупят фолк певицата Преслава. Въпреки богатството и славата, тя си оставала добра и милостива, винаги готова да помгне на приятел в нужда. Най – отличителната черта на характера й била вродената свенливост, която не успяла да заличи дори и след хилядите изпълнения, пред разнородна и неконтролируема публика.

Вместо с годините да се отраква все повече и повече, легендарната певица продължавала да се интересува от мнението на хората за нея, а най – важно било какво ще кажат феновете. Преди всеки концерт изпадала в ужасна сценична треска и се налагало да обърне по чашка, за да се настърви достатъчно.

Преслава

„Най – страшно става, когато дойде моментът да изляза на сцената. Започвам да дишам на пресекулки, сякаш две невидими ръце са се вкопчили в гърлото ми. От силните сърдечни вълнения понякога дори се подмокрям, сякаш съм изпаднала в еротичен блян” – описва преживяванията си Преслава.

Чалга звездата допълва, че ставала все по – притеснителна, защото вече има какво за загуби. Твърди, че е влюбена до смърт във всичките си фенове и няма да допусне да ги разочарова. Певицата разкрива, че в песните си е доста по – смела отколкото в истинския живот, където битува съвсем скромно и като напълно нормален човек.

„Давам всичко заради музиката. Феновете ми трябва да знаят, че аз съм жива заради изкуството и заради тях. Ако не са песните ми, отдавна да съм приключила със своя живот. Не бих могла да си представя как ще съществувам, без да получавам непрекъснатата им подкрепа” – заключава изпълнителката.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-q_WhCCz6sw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.