Интерпол подгони и мъжа на Лияна

Любимият на Лияна е потънал в дън земя

Соченият за  един от най – маститите наркобосове Махмуд Йозджан по –  известен у нас като мъжа на фолк дивата Лияна  и татко на дъщеричката й влезе в списъка на Интерпол. Припомняме ви, че мъжът на изпълнителката на “ Да я науча ли“ бе обвинен у нас в трафик на наркотици и дори бе осъден, но преди да  влезе в затвора, той духна от България и се установи в южната ни съседка Турция.

Лияна с дъщеря си от Махмуд

Междувременно жената на кюрдът Махмуд Йозджан и майка на дъщеря му Дениз поп – фолк певицата  Лияна остана да живее у нас с нея и дори направи завидна кариера, но нито за момент не прекъсна връзка с крими героя, дори по времето когато въртеше любов с футболиста Благо Георгиев.

Към днешна дата  турският наркобос е обявен за изключително опасен и е един от най –  издирваните престъпници в света, а самата Лияна преди броени дни заяви в ефира на Би Ти Ви, че никога не е прекъсвала връзка с Махмуд, все пак това е бащата на детето й, а и може би винаги е бил човекът за нея, тъй като никой не е перфектен. Запознати споделят,  че фамилията на Махмуд е една от най –  заможните в Турция, но явно дори тя не е успяла да му удари едно рамо и покрие от Интерпол, тъй като отскоро той се намира в неизвестност   дори и за самите  тях.

Лияна не пести ласкателствата по адрес на Махмуд!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.