Пияна жена преби първия бременен мъж в свта!

Томас и Нанси Бийти
Първия бременен мъж

Пияната Нанси преби дъщеря си и мъжа си Томас Бийти. Това се е случили във Финикс щата Аризона.

Томас е известен с това, че е първия забременял мъж в света. Чудите се как? Отговорът е прост. Той е роден като жена, но решава да смени пола. При промяната запазва матката и яйчниците си. Другото доразвива с хормони, като получава окосмяване, натрупване на телесна маса и промяна на гласа. Решението да остави матката е било добро, защотото жена му губи нейната при операция.

Бийти многократно се е оплаквал на приятели, че когато Нанси се напие ставала много агресивна. Той дори подал документи за развод, защото имало опасност за децата им.

Когато Томас влиза в детската стая да види жена си я заварва припаднала на пода в алкохолен делириум. Когато тя се събужда обаче е изключително агресивна. Обезумялата от пиене жена хваща дъщеричката си, която спи и я завлича в другата стая. Необяснимо защо, яростта и се насочва към съпруга и. Започва да хвърля по него каквото намери, включително и лаптопа. Томас хитро заснема цялата ситуация. След като приключва със съпруга си, Нанси отива в задния двор, чупи лаптопа в земята и го мята в басейна.

Мъжът - жена
Мъж е жената в семейството

Снимките от случката ще бъдат предоставени като доказателство за развода. Близки на Томас Бийти, разказват че той я заснемал, само за да и покаже какво прави когато е опиянена от алкохол.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.