Галеви с 40 млн. лева в Йоханесбург !

Братя Галеви
Галеви преди да напуснат страната

Братя Галеви, изнесли от България 40 млн. лева с BMW X5. Пламен Галев и Ангел Христов са обявени за общонационално издирване от Интерпол. Двамата са напуснали страната петък срещу събота с белият си джип.

Приближени на бившите барети са разкрили, че минавайки границата, те са успели да скатаят повече от 40 млн. лева. Те са излетели за Африка през Гърция. Миналата седмица Ангел Христов е успял да продаде любимата си кола – Порше Карера ГТ за близо 200 000 лв.

До миналия четвъртак двамата са поддържали постоянна връзка, от петък спират да отговарят на обаждания, а от събота телефоните им са изключени. Полицията е открила жената на Ангел в дома му. Тя твърди, че незнае каде се намират силовите босове. Съпругата на Пламен твърди същото за мъжа си.

В Дупница се говори, че братя Галеви са в ЮАР от където немогат да бъдат екстрадирани. Там е Веска Меджидиева, която също е от Дупница и е отървала затвора за финансови измами. Тя си живее царски в Йоханесбург, където се намира палата и. Други съграждани на ексбаретите са доволни от хитрия им ход, защото никога няма да се върнат в града им.

Ангел и Пламен са напуснали България с фалшиви паспорти, което е станало с участието на служители от Паспортна служба. Да припомним, че от януари миналата годината, двамата имат забрана за напускане на страната. Преди 1 седмица, прокурорът Камен Пешев също е издал забрана за напускане, но неможали да ги открият.

Йоханесбург
Новият дом на Ангел и Пламен

Галеви получиха присъди от по 5 години за участие в престъпна група. Присъдите трябваше да излежат в с. Самораново, което е до ж.к. Дупница.  Самораново е разположено в центъра на вскички имоти, които притежават престъпните босове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.