10 млн. наследство за съпруга – племенница !

Анина и Роди
Чичко паричко и жена му

31 годишната Анина Станку наследи 10 млн. от своя съпруг. Най-известният швейцарски актьор Валтер Родерер почина преди 2 дена. Той оставя завидно наследство на жена си, която е 60 години по-млада от него. Нещо по-интересно, тя му е племенница !

Двамата са живели заедно повече от 5 години, без никой да разбере че му е съпруга. Щастливата двойка е сключила брак през 2005 г. в Германия. По-късно става ясно че богатият Роди е признал за връзката, защото искал да осигори младата красавица.

Днес хитрата Анина има 4 млн. швейцарски франка и баровска вила близо до Цюрих. Според източници, тя е ходила  много рядко в имението, като остсъствала и в деня на смъртта.

Станку, чиито корени са румъснки, напуска дома си на 15 години и отива при богатия чичо Роди. Той я урежда като актриса и скоро тя се подвизава в Берлинската държавна опера. Когато втората съпруга на Родерер умира, малката Анина вече е на 23 и му признава че е лудо влюбена в него. Започват се пътешествия по целия свят, най-често Италия и Тайланд.

Пачки с пари
Да наследиш 10 000 000

Роди е известен с това, че винаги глези жените си и иска те да са осигурени. Написал е завещанието си още преди 2 години и сега племенницата-съпруга може да живее както си иска, без липсата на любимия си чичо-съпруг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.