Ивет Лалова и Симоне Колио вдигат сватба през декември

Ивет и Симоне вдигат сватба декември

Най – бързата бяла жена в световен мащаб Ивет Лалова съвсем скоро ще се присъедини към редиците на омъжените жени. Бившата изгора на Ники Илиев споделя, че най – накрая е сигурна в избора си и затова двамата с приятеля й Симоне Колио, който също е бегач смятат да предприемат тази важна стъпка, която на практика за тях е просто формалност.

Ивет се омъжва за италианския си приятел

Най – добрата ни спринтьорка сподели, че голямото събитие ще се състои през декември месец, защото сега е фокусирана върху тренировките си, за да се представи на ниво на предстоящата олимпиада в Лондон. Ивет е категорична, че е лудо влюбена в настоящатата си половинка, а и те двамата се допълвали прекрасно, тъй като и той е бегач и я разбирал чудесно.

Ивет Лалова сподели още, че с подготовката за сватбата ще се заеме сестра й Ани, която е щастливо омъжена за именития ни актьор Август Попов. Бегачката ни разкри още, че  събитието няма да е  в България, а тя дори нямало да се облича като булка, защото не харесвала формалностите. След сватбата Ивет Лалова и Симоне Колио по всяка вероятност ще се установят в Рим, въпреки че той е родом от Милано.

 Най – бързата бяла жена Ивет Лалова се омъжва!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Браво на това момиче,заслужава да живее добре.Истинска българка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.