Мария Илиева заби младока Иво Аръков

Иво Аръков е новата секс играчка на Мария Илиева

Въпреки че  често в поп гилдията вземат на подбив безспорно талантливата  певица Мария Илиева заради визията й, тя явно знае, как да превърне своите недостатъци в преимущества, защото е оплела в мрежите си младия и талантлив актьор Иво Аръков.

Мария Илиева може и да не впечатлява с визия, но явно има своите оръжия, за да оплете Иво

Невзрачната брюнетка е успяла да впечатли 11 години по – младият от нея актьор, който нашумя у нас покрай ролята  си в хитовия филм „Кецове“, а след това умело се възползва от бързата си слава и се намърда в предаването „Стар машин“ по Тв7. Запознати издават,  че оправната дружка на Графа забелязала хубавеца Иво Аръков още в края на миналата година и бързо използвала богатия си опит, за да вкара в леглото си младото агне.

Според запознати хитовата изпълнителка бързо завъртяла главата на младока и започнала да се радва на прелестите му,  но и до днешен крие своята авантюристична връзка, защото отчита, че тя няма да се възприеме добре в обществото. Близки до Мария Илиева пък злорадстват, че всъщност тя само използва  Иво Аръков,  но никога не би го представила като човека до себе си, защото считала, че не й е на нивото и го възприемала по  – скоро като мимолетна секс авантюра.

Мария Илиева  явно има своите начини да получи това, което иска!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.