Извънземните предпочитат секс с блондинки

Тя ще оцелее при извънземна атака…

Естествено русите жени със сини очи и бяла като мляко кожа, ще имат най – големи шансове да оцелеят при евентуална атака на марсианци, съобщават американски изследователи на извънземните форми на живот. Това се дължало на факта, че иностранците предпочитали блондинки за сексуални партньори, което пък станало ясно след задълбочено проучване на техните еротични мераци.

Автор на шокиращото изследване е американецът Майк Сандерс, който отдавна си извоюва име като познавач на марсианския манталитет. Според неговото мнение, добри шансове за оцеляване имали и брюнетките с по – светла кожа, за които също щели да се намерят грижовни закрилници. Основно изискване обаче било землянките да са по – едрогърдести, но с малки и стегнати дупенца.

Секс с извънземни

Не е известно как, но ученият получил сериозни уверения от извънземните, че са в състояние да осъществят съвкупление с представителки на човешката раса. Това щяло да стане с помощта на свръхмодерни технологии, за каквито хората дори не можели и да си мечтаят. Сериозна пречка пред мирното разбирателство обаче оставала зелената кожа на марсианците, която определено щяла да притеснява ефирните създания от планетата Земя. Наистина, марсианският меч можел да става невидим при нужда, но това не било удачно решение на проблема.

Смели нашенци пък заявиха, че нямат нищо напротив на свой ред да пробват секс със същество от друга планета, стига то да е от женски род. Някои дори и заявиха уверено, че с огромно удоволствие биха изтанцували поне по един блус с марсианка, защото според слуховете, на тях им растели цици и по гърбовете.

Зад изявлението на Сандерс застават цяла дузина учени  – уфолози, които вкупом изказват убеждение, че в следващите няколко години ще станем обект на извънземна атака. Те обаче се надяват инопланетяните да проявят здрав разум и преди да използват свръхмодерните си оръжия, първо да опитат с добро.

Собственикът на пет публчни дома в щата Невада, САЩ – Денис Хомф, явно е взел твърде насериозно изказванията на отвеяните професори. За да се презастрахова срещу нападение от космически кораби, преди няколко месеца той направи поредния си бардак, в който всички жрици са облечени като героините от „Междузвездни войни”.

Извънземен в действие:

http://www.youtube.com/watch?v=Xpj4V37VCDo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. хАмериканска пропаганда тия няма ли да признаят че лижат извънземни задници?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.