Ивана заряза „Пайнер“

Ивана знае, колко струва

Поп фолк примата Ивана е бясна на продуцента си Митко Пайнера и е на път да се сбогува с престижната му музикална компания в гилдията завинаги. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ не можела да приеме алчността на Митко Пайнера или по – точно огромния процент от участията й,  който той иска да прибира. Фолк дивата заяви, че не е нормално при такава криза „Пайнер“ да не намали тарифите си.

От алчност Митко Пайнера може да загуби една от емблемите на компанията си

От компанията пък издават, че преди броени дни застаряващата, но все още хитова изпълнителка връхлетяла в кабинета на шефа си с надеждата двамата да се разберат. След драматичния диалог обаче дружката на Годжи излязла по – бясна, отколкото влязла при Митко Пайнера и заявила на всеослушание, че при тези условия тя няма намерение да продължава да се труди  при него и смята да не подновява повече договора си с компанията.

Дали намеренията на фолк дивата ще си останат само заплаха,  или тя вече се е преориентирала за момента не е ясно, тъй като самата Ивана заяви, че наистина отношенията и с „Пайнер“ в момента са обтегнати,  но тя все още не е взела окончателно решение. Ивана все още може и да се мае, но другите продуценти вече надушиха скандала и обикалят апетитната хапка с примамливи договори.

Ивана зарязва „Пайнер“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.