Хачо Бояджиев: Олеле, Мартино, много си дебела!

Хачо Бояджиев

Колоритният бг режисьор Хачо Бояджиев направи страхотен гаф, като засегна смъртоносно тв водещата Мартина Вачкова на светско събитие в столицата. Вместо да поздрави както се полага старата си приятелка и да я разцелува по румените бузки, устатият Хачо я нарече „дебела” пред ококорените погледи на тълпата.

„Олеле – мале, Мартино! Я се виж  – на нищо не приличаш, много си дебела” – изревал бившият шеф на БНТ. Това се случило по време на официалното откриване на изложба от фотоси на Владина Цекова, която представи пред приятели и журналисти свои кадри от Северна Испания.

Мартина Вачкова

Усетил, че е допуснал ужасна грешка, Хачо Бояджиев на секундата се опитал да замаже ситуацията. Той заявил с още по – висок глас, че нямал никакво намерение да я обижда, а само искал да се пошегува, тъй като знаел, че носи на майтап. Оправданията му обаче останали без отговор, а Вачкова го подминала като пътен знак и изпепелявайки го с поглед, процедила през стиснатите си устни:

„Дебела ли съм ?! Напротив, аз съм си супер!”

Нелепите реплики между двамата предизвикали неистов смях у останалите гости на събитието, които продължили да се подхилкват през цялото време. Гузният Хачо също се разсмял от сърце и заявил, че Мартина няма да му се сърди дълго, защото всъщност съвсем не се притеснявала от такива неща.

За позитивното мислене с Мартина:

http://www.youtube.com/watch?v=2KD5gO8iyLQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.