Братът на Гала я спуквал от бой

Баткото на Гала я спуквал от бой

Водещата на „На кафе“ признава, че като малка  е изяла доста бой от по – големия си брат  Петър. Вместо да се грижи за своята по – малка сестричка Гала, баткото нон  –   стоп изпробвал силата си върху популярната днес водеща и я изтърсвал като брашнен чувал. Гала признава обаче, че за поведението на батко си, който днес живее в щатите е отговорна самата тя, защото още от малка била много устата и постоянно го предизвиквала с грозни думи.

Гала може и да не си говори с брат си, но поне има любовта на дъщеря си

Всъщност водещата  споделя, че обидите й са били единствения начин, по който тя е можела да отвърне на силовия тормоз на брат си. С усмивка на уста обаче популярното лице на Нова тв отчита, че най –   вероятно  шамарите на батко й Петър са и се отразили доста поучително и определено е имала нужда от някой, който да бъде по – твърд с нея, защото е била доста своенравна като дете, а родителите й твърде мекошави с нея.

Злите езици пък побързаха да коментират, че всъщност отношенията на Гала и брат й не са променили кой знае, колко много. Припомняме ви, че  по –  големият брат на Гала днес не иска да я види и дори не я  поздравява за празниците, защото тя е продала бащиният им дом  без неговото знание и съгласие.

Баткото на популярната водеща я пребивал като малка! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.