Депутатка задиря министър Московски

Калина Крумова

Засуканата депутатка Калина Крумова замая главата на транспортния министър Ивайло Московски, издадоха злоезичници. Горещия слух за любовната връзка обикаля неуморно из кулоарите на парламента от няколко дни насам, но депутати от „Атака” издадоха, че отношенията между двамата датират от доста време насам.

„Охо, много късно сте се усетили. Ивайло и Калина се задиряха още преди около година, но отношенията им поохладняха по стачката на БДЖ. Тогава Московски нямаше време да се среща толкова често с нея и в този момент сякаш се позабравиха” – твърдят народни избранници. Те допълват, че след като протестите били потушени, двамата отново се драгосали.

Ивайло Московски

Ивайло и Калина не се срещали всеки ден, защото нямали време, но успявали да си подарят по някое и друго преживяване пет – шест пъти на месец. Пазели връзката в дълбока тайна, защото не искали да се вдига излишен шум. Запознати с битието на двойката допълват, че в момента Калинка има официална връзка с известен предприемач. Министърът пък все още е свободна птица и по него се озъртат доста дами.

Калина Крумова коментира, че тези нагли лъжи се пускат от бившите й колеги от „Атака”, които не можели да преглътнат, че тя напусна парламентарната група на Сидеров преди време.

„Повече от ясно ми е кой ги говори тези неща и това не е от вчера. За мен и Московски плъзнаха слухове още като бях част от „Атака”, но по – важно е, че знам какви са причините за това. Нека тези сплетници да си погледнат първо техния живот, пък после да говорят за другите” – ядосва се Крумова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=vg9SzZHi_N0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Човешко е . Няма лошо. Мадамата е много корава като я гледам. :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.