Професор от УНСС към студентки: Всички лапате пениси!

Преподавател от УНСС от години тормози студентките си с неприлични предложения и със сексуални задявки по време на лекции. Момичета пишат постоянни жалби до управата на университета, както и до всички възможни институции, но резултат  така и няма.

Проф. Атанас Гочев не се  свени открито, пред очите на целия курс, да се заяжда със студентките, да ги обижда или да им отправя директни сексуални предложения. За срамното поведение на преподавателя има жалби от години, както индивидуални, така и колективни. Момичетата са писали дори до премиера Бойко Борисов.

В една от жалбите, студентка разказва как професор Гочев изцепил на своя възпитаничка по време на лекция: “ Лапаш ли пишки, моето момиче… Не се преструвай, всички го правите“.

По време на изпитна сесия обаче ставал особено брутален. Преподавателят най- безочливо заявявал на студентките: „Пусни ми, че и аз

Секс скандал тресе УНСС

да те пусна“. Тъй като професорът води пет дисциплини, мнозина страдат от скандалното му поведение. От момчетата пък искал директно пари на ръка. Казвал, че взима колкото колегата си Стоян Александров – Малката секира.

Студентите се оплакват, че професорът злоупотребява с алкохол и затова се държи толкова грубиянски. В същото време, въпреки скандалния си имидж, преподавателят е в отлични отношения с управата на УНСС. Вероятно и затова до сега не вземат мерки срещу сексуалния маниак.

За да не станат достояние изцепките му по  цялата страна, похотливецът забранил изваждането на джиесеми и записващи устройства  по време на лекции.

От скоро университетът е с ново ръководство, което обеща да провери сигналите срещу професор Гочев.

Сексскандал разтресе Журналистическия факултет преди няколко години. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.