Внук на Цар Киро: Вятър духна 20 лева в патрулката

Ангел Рашков

Внукът на Цар Киро – Ангел показа завидно театрално майсторство в пловдивския съд, при показанията си за опита да подкупи полицаи преди дни. Той доказа, че е достоен наследник на дядо си и опита да финтира магистратите с твърдението, че вятърът духнал в патрулката 20 лева, които подхвърлил на ченгетата да се „почерпят”.

Младежът влезе в залата с бодра походка и демонстрира прическа последна мода, която прикова вниманието. При разпита ромът естествено не се призна за виновен и обясни, че не е давал никакви рушвети. Според неговата версия, парите попаднали в ръцете му докато се ровел за документи и те сами хвръкнали в патрулната кола. Съдът не хвана вяра на тези твърдения и остави 20 годишния Ангел зад решетките.

Внукът на цар Киро опитал да подкупи ченгета

Синът на Кирил Рашков – Ангел, пък разигра истински цирк в кулоарите на съдебната сграда. Чакайки в коридора присъдата на по-младия си роднина, той забеляза обявилия война на ромската фамилия Веселин Христов, който е чичо на прегазеното през септември момче. При вида му, Ангел се изпъна като пружинка и се хвърли да прегръща Веселин, като подканваше фотографите да заснемат сцената. Христов се дистанцира от него и заяви, че не иска да разговаря с убийци.

В това време съдиите изясниха, че внукът Ангел опитал да подкупи катаджиите, докато все още е в сила условна присъда срещу него. Преди време той бил наказан с една година неефективна присъда с тригодишен изпитателен срок заради фалшива диплома за основно образование.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DmeiXhKIZ64

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.