Скандал! Цветан Цветанов правил секс с 16- годишна ученичка!

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов свалил съпругата си, когато тя била непълнолетна, научи Skandalno.net от сигурен източник. Вътрешният министър, който днес безмилостно сипе обвинения за доказани и недоказани нередности в държавата, навремето забил непълнолетна девойка веднага след като се уволнил от казармата.
Едва приключилия с войнишкия живот ерген буквално обезумял при вида на невръстната Деси. По това време тя била на 16, а Цветан Цветанов – зрял мъж на 22 г.
Въпреки, че разликата в житейския им опит била от небето до земята, бъдещият вътрешен министър не се смутил от невръстната възраст на изгората си. Той не спрял упоритите си ухажвания докато не я вкарал в леглото си.
Флиртът между току-що уволнения войник и ученичката се заражда след като Цветанов съзира Деси на една автобусна

Цветан Цветанов и съпругата му Деси

спирка. Двамата се познавали бегло от спортен лагер в Рибарица. виждайки познатото лице, Цецо буквално изскочил от автобуса, в който се возел, и се представил на Деси. Настоявал да се видят отново, уреждал си срещи непрекъснато с нея, чакал я пред училище и я изпращал до вкъщи.
Родителите й Васил и Стефанка, били меко казано възмутени от натрапчивото ухажване на невръстната им щерка от страна на Цветанов. Още повече, че след кръстосан разпит на Деси разбрали, че връзката им е изконсумирана. За 89-те години на 20-ти век подобна постъпка се смятала за позорно петно върху семейната чест. Любопитна подробност е, че същата година – 1987 г, Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност.
Васил буквално принуди да се ожени за Деси. Не можеше да си прости, че е изпуснал от контрол дъщеря си и я е оставил в лапите на зрял вече мъж, спомнят си близки до семейството на тъстовете на вътрешния министър. Докато Васил настоявал Цветанов да сключи брак с дъщеря му, майката Стефанка не спирала да го разубеждава.
Тя била убедена, че Деси заслужава да се задоми с по-добро момче и трябва да изчака със сериозната стъпка. В крайна сметка бащата надделял и Цветанов и Деси сключват брак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Aбе вие нормални ли сте,от Марс ли падате 1989г.за каква чест говорите ,и той зрял мъж на 22г…много сте жалки

  2. До кога ще се опитвате да говорите против Цветан Цветанов, засрамете се!Любовта за Вас нищо ли не значи! Смешни сте, трябва да се срамувате от вашите писаници!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.