Луиза Григорова призна: Бях с Явор Бахаров заради реклама

Луиза и Явор остават в миналото

Екс моделката и настояща актриса Луиза Григорова най – сетне си развърза езика и потвърди слуха, който се носи из светските среди от месеци насам, че  тя и братът на Захари Бахаров вече не са заедно.  Пред свои близки дружки Алекс от „Стъклен дом“ разяснила, че в  началото наистина била увлечена по Явор Бахаров и двамата изживели страхотни мигове заедно, но твърде скоро всичко се изчерпало.

Луиза отдавна предпочита компанията на приятелки пред Явор Бахаров

Новоизлюпените звезди обаче решили да запазят мълчание по въпроса, за да не навредят на сериала,  а и да не попречат на множеството си общи ангажименти. Шерката на шефката на „Ивет фешън“ Ивета Григорова дори скандализирала приятелките си с признанието, че е подписала договор с продуцентите на „Стъклен дом“, който и забранява да заявява открито, че двамата вече не са заедно, но неговата давност съвсем скоро изтичала.

Дружката на Радина Кърджилова разяснила, че тя и Явор Бахаров са твърде различни, той бил твърде освободен, а и откровено казано безотговорен, а и твърде зависим към леките наркотици. Припомняме ви, че още миналата година в медиите лъснаха снимки на Луиза Григорова, на които тя се натиска с друг младок, който очевидно не е Явор Бахаров. Тогава обаче и Явор,  и Луиза отрекоха да са се разделяли и уточниха, че са по – влюбени отвсякога,  най – вероятно притиснати от продуцентите на сапунката и договора, който са подписали.

Явор и Луиза вече официално не са двойка!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.