Синът на Емел Етем спечели 1 млн. лева за година

Синът на Емел Етем вече е милионер

Илиян Тошков, синът на Емел Етем, е спечелил 1 млн. лева от консултантски услуги само за година. Доста мистериозен е предметът на дейност на фирмата му „Евростар Алианс“. Води се, че прави финансови консултации, но какви точно, не е ясно.

Фирмата на Тошков е основана през 2008 г., когато майка му все още е във властта. През нея минават тлъсти суми от консултантски услуги по различни финансови дейности. През миналата година обаче, синът на Емел Етем е постигнал рекорд със спечелването на почти 1 млн. лева. Фирмата е наела подизпълнител, който е получил 400 000 лева. Врътката е запазена марка на ДПС и е разработена лично от самият Ахмед Доган.

По същата схема Сокола, който по образование е философ, „консултира“ няколко хидропроекта и забогатя с 1,5 млн. лева. Доган плати на специалисти, които да

Емел Етем е в близкото обкръжение на лидера си

свършат работата, а лъвския пай от хонорара прибра за себе си. Въпреки че беше даден на съд за съмнителната далавера, лидерът на ДПС не беше признат за виновен.

По абсолютно същия начин е работил и синът на фаворитката на Доган Емел Етем. Освен че плаща на подизпълнителя над 400 000 лева, фирмата закупува служебни коли за 100 бона и изплаща месечни възнаграждения на трима души. Така, без почти да извършва дейност, Илиян Тошков декларира печалба от 279 хил. лева.

За времето, през което съществува фирмата от 2008 насам, е успяла да натрупа в банковите си авоари над 450 000 лева. През първата си година Илиян Тошков декларира печалба от 60 000 лева. Фирмата не е похарчила нито един лев за заплати, тъй като тогава няма служители, нито е отчела някаква свършена работа. Не са давани пари дори за наем на офиса или консумативи.

Язовир „Цанков камък“ за малко не наводни Девин през миналата година. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.