Елена Паришева родила от гаджето на Преслава

Елена Паришева

Футболният национал Ивелин Попов може да не е баща на сина си Ивелин Попов -младши. Ако се вярва на потресаващата клюка, която от дни обикаля лагера на бившия му тим „Литекс“ в Англия, има вероятност биологичен родител на детето да се окаже любовникът на фолкпевицата Преслава – Цуни.

Плевенският плейбой Цветелин Маринов,собственик на смехотворния прякор Цуни, имаше любовна връзка с певицата Елена Паришева, която роди момче на 17 декември. Според играчи на ловешкия тим, преди да забременее, фолкдивата се виждала едновременно и с национала, и с въпросния Цуни.

„Попето въобще нямаше сериозни намерения към Елена. Безброй пъти казваше, че му е рано за семейство, и за деца. Подозрително е как така се е решил да направи дете на Паришева.

Ивелин Попов

Още повече, че малко преди да научи, че ще става баща, двамата дори обмисляха да сложат край на връзката си, тъй като не се разбираха, караха се постоянно“, твърдят футболисти на ловешкия тим.

Още когато Елена уведомила нападателя на „Газиантепспор„, че тестът й за бременност е положителен, той се усъмнил в бащинството си. Понеже услужливи клюкари били свели до знанието за срещите между Елена и Цветелин. Нещо повече – моментът, в който чалгаджийката зачела, съвпадал с подготвителен лагер на турския тим.

„Попето сигурно ще направи ДНК тест за бащинство на детето, но чака да стане поне на 6 месеца, за да са точни резултатите „, допълват бивши съотборници на голаджията от Ловеч.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Като започнете с такива „жълти“ статии направо бяс ме хваща! Все едно сте им светили на хората!

  2. само за уточнение ДНК тестът е точен дори по време на бременността!! :)))

  3. и на 3 дни и на половин час и на 93 години човек има едни и същи гени – те не се менят … Елементарно Уотсън и се учи по биология в 6 клас

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.