Ники Михайлов нарече Алисия „Патка” навръх Свети Валентин

Ники Михайлов и Алисия

Обичайно държащият се като галантен кавалер Ники Михайлов изпусна нервите си навръх празника на влюбените и нарече Алисия „патка” пред слисаните погледи на своите фенове в социалката Фейсбук. Необичайното обръщение към възлюбената още на момента отприщи вълна от справедливо възмущение, която заплашваше да прерасне в бунт срещу грубияна.

Михайлов младши обаче показа завиден рефлекс и само след минути осъзна грешката си. Той веднага изтри бруталната публикация и се опита да замаскира положението. Отвратително грозната дума замени с милото назнание „пате” и веднъж отприщил добрите си чувства, написа цяло послание до Алисия.

В съобщението футболистът красноречиво разкрива сърцето си пред своята избранница, като нееднократно заявява, че я обича и че тя го прави много щастлив. Причина за силните чувства са красивото й лице, сладките думи и милата усмивка. Явно, изпаднал в дълбоко разкаяние Михайлов заяви, че ще направи всичко по силите си, за да се чувства Алисия глезена и обичана до немай – къде и обещава, че всеки ден ще се влюбва все повече и повече в нея.

Алисия сама

Фолкпевицата Алисия не остана дължна, въпреки че в отговора й се чувстваше определена доза хладина. Тя показа завидно хладнокръвие и поднесе достоен отговор на своя годеник. В него тя на свой ред заявява, че Ники е любовта на живота й, по-скъп и ценен подарък от всякакви „Шанели”, „Лоботини” и прочие.

„Милото ми зайченце, когато прочетох посланието ти останах без дъх и нямам търпение да се върнеш от тренировка, за да ти покажа колко много те желая” – написа Алисия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Алисия не е написала „Милото ми зайченце, когато прочетох посланието ти останах без дъх и нямам търпение да се върнеш от тренировка, за да ти покажа колко много те желая” , а „Любов моя, това е най-милият жест, който си правил за мен, най-милите думи, най-ценният и скъп подарък, по-ценен и скъп от всички материални неща, от всички Louboutin-и, Chanel-и и т.н. Остави ме без дъх и просто чакам с нетърпение да се прибереш от тренировка, за да те прегърна и да ти кажа и аз колко много те обичам!“ .. поне като цитирате някой в статиите си (колкото и безсмислени да са те) си направете труда да споделяте точната информация с читателите !

  2. Пате, Честит Св. Валентин!
    Обичам те, защото ме правиш много щастлив! Обичам те, не само заради красивото ти лице, или заради милата ти усмивка, или заради сладките ти думи – обичам те заради самата теб. Искам винаги да си усмихната и щастлива и да се чувстваш обичана. Влюбвам се в теб всеки ден, обичам те! :)
    От: Ники Михайлов

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.