Запалиха любовника на Преслава, Цветелин Маринов – Цуни!

Преслава и Цуни

Неизвестни запалиха колата на прочулия се като любовник на фолкпевицата Преслава земеделски бос Цветелин Маринов, по-известен с прякора Цуни. Преди около седмица, пиромани драснали клечката на личният му автомобил „Мерцедес” пред неговия дом на улица „Хаджи Димитър” в Плевен, като първо обилно поляли возилото със запалителна течност.

За свой късмет, плевенският бизнесмен бил в дома си и реагирал навреме, защото чул, че нещо се случва навън. Загасил пожара сам. Оказало се, че щетите по автомобила не са твърде големи, като били повредени само задната броня и декоративна решетка. Освен това колата имала пълна застраховка „Автокаско”.

Цветомир Маринов се прочу преди време, след като името му бе замесено в секс скандал с Преслава. Тогава жълтата преса съобщи, че певицата е бременна от него и ще се мести да живее в Плевен. След началото на историята, Цуни постъпи мъжки и  сам опроверга слуховете. За да не позволява на огъня да загасне напълно обаче, той потвърди, че с Преслава се познават отдавна и всъщност са много добри приятели.

Преслава

Полицаите в града все още работят по две версии за разкриване на извършителя. Според едната, палежът е дело на конкуренти на Цуни, а според другата е организиран от друг любовник на Преслава, който не могъл да понесе новината за изневярата й. Още в началото на разследването отпаднал вариантът, че колата е запалена от самия Цуни заради застрахователното обезщетение, защото пораженията били твърде малки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.