Стоян Стоянов – Златния се страхува за живота си в затвора

Стоян Стоянов -Златния

Похотливият любител на непълнолетни двойки Стоян Стоянов- Златния тихомълком е бил преместен от следствения арест на булевард „Г.М. Димитров“42 в болницата на Софийския централен затвор.

Повяхващият плейбой, който бе задържан на 28 септември м.г и обвинен в склоняване към проституция на малолетни, се оплакал пред надзирателите от силни болки в счупения му крак. Запознати с порядките в затвора обаче предположиха, че 63-годишният палавник симулира и предпочита да не е в компанията на другите лишени от свобода, защото някой от тях може да му посегне сексуално.

Очаква се до няколко дни разследването срещу Стоян да приключи и наблюдаващият прокурор да изготви обвинителния акт. Златния бе окован с белезници, след като 17-годишна тийнейджърка се оплакала в полицията от натрапчивите му сексуални действия.

Стоян Стоянов

В хода на наказателното производство стана ясно, че Златния е примамвал като мрени 130годишни тейнейджърки, като им обещавал стотици левове за скъпи дрехи и прически. На по-амбициозните от тях Златния вещаел бляскава кариера на модния подиум у нас и в чужбина. Обичал да казва на момичетата- звънни ми идем да пийнем по кафенце или да хапнем. Впоследствие кафето прераствало в предложение за платен секс.

Златния е разследван и за незаконна лихварска дейност. Подозира се, че набитият почитател за златото е раздавала пари на закъснели търговци срещу кожодерски лихви.

Ако обвиненията срещу Стоян Златния се докажат в съда, той ще прекара зад решетките поне 10 години.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.